Herroepingsrecht

Bedenktijd

U heeft 14 dagen bedenktijd, nadat het product is ontvangen. De aankoop mag daarom binnen 14 dagen na ontvangst van het product geretourneerd worden. Je hoeft geen reden op te geven waarom je retourneert, als stellen we dat wel op prijs om onze service te verbeteren. Voor deelleveringen geldt, wanneer het laatste deel van de levering is ontvangen gaan de 14 dagen bedenktijd in.

Beoordelen van het product

U mag het product uitproberen en passen (in geval van kleding), maar niet meer dan benodigd om het product te kunnen beoordelen. Komt het product terug en is er schade of slijtage zichtbaar? Dan wordt deze schade in rekening gebracht.

Vergoeding

Binnen 14 dagen nadat het product retour is gemeld wordt de aankoopsom inclusief de verzendkosten vergoed. Indien de aankoop via een tegoedbon geschiedde, wordt het aankoopbedrag opnieuw via een tegoedbon vergoed, in andere gevallen wordt het bedrag teruggestort op de rekening van de klant.

Verzendkosten worden niet terugbetaald indien het slechts gaat om een deel van een bestelling.

Bestellingen die op maat werden gemaakt (alle gepersonaliseerde cadeau's of bedrukkingen) worden niet vergoed, ook niet indien de klant het artikel niet is komen ophalen.

Retourkosten

De retourkosten zijn op kosten van de klant.

Retouren aanmelden

Meld de retour via e-mail aan sielhouette@gmail.com met vermelding van het factuurnummer.

Product added to wishlist
Product added to compare.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van Sielhouette te faciliteren, het inloggen op onze website te vergemakkelijken en uw instellingen en voorkeuren te onthouden. Lees meer