Over Sielhouette

Hallo! Welkom op deze webshop,

Ik ben Siel Masure. Al van kinds af aan ben ik graag creatief bezig.

Als leerkracht economie en techniek kon ik mijn ideeën uitwerken. Na mijn afstuderen ging ik echter 10 jaar aan de slag in de horeca.

Om de drukte even te vergeten schreef ik mij in om te leren kledij naaien. Mijn (reeds overleden) grootmoeder Simonne was een getalenteerd naaister en ik hoopte in haar voetsporen te treden.

In mijn vrije tijd hield ik mij bezig met projectjes te naaien en op zoek te gaan naar inspiratie. Algauw leerde ik de Silhouette machines kennen en liep mijn hobby wat uit de hand. Ik wou de uitdaging aangaan om een eigen zaak te starten, als eerbetoon aan 'meme Simonne'.

De fysieke winkel startte op 2 september 2018 bij mij thuis. Na een jaartje verhuisden we naar een pop up winkel op een centrale ligging, dit gebouw voldeed echter niet meer aan de eisen van een winkel, en we verhuisden een paar panden verder.  Na 3 jaar en een gewijzigde gezinssituatie, koos ik ervoor om terug van thuis uit te werken aan mijn bestellingen.

Groeten,

Sielhouette Team:

Siel: zaakvoerster

Arthur en Maxim: mijn twee (b)engeltjes van zonen die af en toe proefkonijn zijn van mijn creaties

Dries: IT ondersteuning

Product added to wishlist
Product added to compare.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van Sielhouette te faciliteren, het inloggen op onze website te vergemakkelijken en uw instellingen en voorkeuren te onthouden. Lees meer