Over Sielhouette

Mijn naam is Siel Masure. Al van kinds af aan ben ik graag creatief bezig.

Als leerkracht economie en techniek kon ik mijn ideeën uitwerken. De liefde bracht mij echter een andere toekomst en ik werd medezaakvoerder van Brasserie Excelsior, de zaak van mijn man.

Om de drukte even te vergeten schreef ik mij in om te leren kledij naaien. Mijn (reeds overleden) grootmoeder Simonne was een getalenteerd naaister en ik hoopte in haar voetsporen te treden.

In mijn vrije tijd hield ik mij bezig met projectjes te naaien en op zoek te gaan naar inspiratie. Algauw leerde ik de Silhouette machines kennen en liep mijn hobby wat uit de hand. Ik wou de uitdaging aangaan om een eigen zaak te starten, als eerbetoon aan 'meme Simonne'.

De fysieke winkel startte op 2 september 2018 in ons huis. Na een jaartje verhuisden we naar een pop up winkel op een centrale ligging. Ondertussen zijn we gevestigd in de Zuidstraat 12, Veurne

Bestellingen die je op de webshop voor 14u besteld worden de volgende dag geleverd. Woon/werk je in de buurt? Dan kun je alle dagen tussen 10-16u terecht in Brasserie Excelsior om je bestelling af te halen (behalve op woensdag en donderdag). Ook op zaterdag, zondag kun je langskomen in de winkel of bestellingen afhalen. Kun je op geen enkel van de opgegeven momenten langskomen of heb je dringend materiaal nodig voor je snijplotter? Bel gerust even om te horen of je kunt langskomen.

Groeten,

Sielhouette Team:

Siel: zaakvoerster

Arthur en Maxim: mijn twee (b)engeltjes van zonen die af en toe proefkonijn zijn van mijn naaicreaties

Dries: IT ondersteuning

Product added to wishlist
Product added to compare.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van Sielhouette te faciliteren, het inloggen op onze website te vergemakkelijken en uw instellingen en voorkeuren te onthouden. Lees meer