Hallo!

Welkom op mijn webshop!

Wie ben ik?

Een creatieve duizendpoot zonder zittend gat, steeds in de weer en mama van twee (b)engeltjes.

Met een diploma Leerkracht secundair onderwijs Economie & Techniek kon ik alle richtingen uit. 

Toch koos ik ervoor om 10 jaar in de horecazaak van de papa van mijn kindjes te werken. Ik leerde heel veel over ondernemen, de struggles en de voldoening. 

Om de drukte even te vergeten schreef ik mij in om te leren kledij naaien. Mijn (reeds overleden) grootmoeder Simonne was een getalenteerd naaister en ik hoopte in haar voetsporen te treden.

In mijn vrije tijd hield ik mij bezig met projectjes te naaien en op zoek te gaan naar inspiratie. Algauw leerde ik de Silhouette machines kennen en liep mijn hobby wat uit de hand. Ik wou de uitdaging aangaan om een eigen zaak te starten, als eerbetoon aan 'meme Simonne'. De kennis die ik reeds in onze horecazaak had opgedaan zorgde er voor dat de stap snel gezet werd.

De fysieke winkel startte op 2 september 2018 bij mij thuis. Na een jaartje verhuisden we naar een pop up winkel op een centrale ligging, dit gebouw voldeed echter niet meer aan de eisen van een winkel, en we verhuisden een paar panden verder.  Na 3 jaar en een gewijzigde gezinssituatie, koos ik ervoor om terug van thuis uit te werken aan mijn bestellingen. 

Ondertussen ben ik terug werkzaam als leerkracht verkoop en logistiek en ben ik na mijn uren ook rijinstructeur voor rijbewijs B.

Een uitdagende combinatie die mij nog elke dag voldoening en de mogelijkheid geeft om mijn kinderen te zien opgroeien en samen leuke avonturen te beleven.

 

Groeten,

Sielhouette Team:

Siel: zaakvoerster

Arthur en Maxim: mijn twee (b)engeltjes van zonen die af en toe proefkonijn zijn van mijn creaties

Dries: IT ondersteuning

Product added to wishlist
Product added to compare.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van Sielhouette te faciliteren, het inloggen op onze website te vergemakkelijken en uw instellingen en voorkeuren te onthouden. Lees meer