Afhalen in de winkel GRATIS

Bestellingen geplaatst op de webshop kun je afhalen in de winkel (Zuidstraat 12, 8630 Veurne) tijdens de openingsuren of op afspraak( dit kan via e-mail of telefoon).

Je ontvangt van ons een e-mail van zodra je bestelling klaar staat.

Heb je plots iets tekort terwijl je bezig bent aan een projectje, contacteer ons gerust! Wij doen er alles aan om je uit de nood te helpen, ook al is dit buiten de openingsuren.

Afhalen in Brasserie Excelsior GRATIS

Alle dagen tussen 10u-16u (behalve op woensdag en donderdag) kun je je bestelling afhalen in Brasserie Excelsior, Grote Markt 31, Veurne

Bestel je voor 11u, kun je vanaf 11.30 diezelfde dag je bestelling ophalen in Brasserie Excelsior. Alle bestellingen die later gebeuren, kunnen pas de volgende dag opgehaald worden.

Je ontvangt van ons een e-mail van zodra je bestelling klaar staat.

Verzending met Bpost €6.25

Bestellingen vanaf €75 worden gratis aan huis geleverd via Bpost.

Wie voor een lager bedrag besteld, betaald €6.25 per verzending bovenop de bestelling. Cadeaubonnen worden niet meegerekend in een bestelling.

Alle pakketten worden met zorg ingepakt en beschermd tegen mogelijke beschadigingen. Merk je dat er toch iets beschadigd of tekort is, breng ons binnen de twee dagen na ontvangst op de hoogte met een foto.

Het risico van verzending is voor de rekening van de koper.

Product added to wishlist
Product added to compare.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van Sielhouette te faciliteren, het inloggen op onze website te vergemakkelijken en uw instellingen en voorkeuren te onthouden. Lees meer